CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 14, 2014

Surprised For Me

Assalamualaikum..
today wanna story about surprise birthday's party for me...
06 March lepas bermaksud ta..da... 
24 years old sudah cik Syazwana...(oh..xsangka sudah 24)
hehe...
kalau sebelum2 ni aku sambut birthday kat kolej or rumah sewa dgn kawan2 tercinta
but this year i'm celebrate at home with my family...
the feeling??
so weird but extremely happy !!!!


seriously terkedu bila balik kerja tiba2 tengok meja kat luar ada kek n bihun goreng
wahhh!!!biar betik kn??
mulut kata apa ni buat susah2 je tp dalam hati seronok bukan main lagi..
hahaha...ye la kan..
dah 24 thun pon still ada org igt n  nk sambut birthday kita.. :P
tak sempat tukar baju kerja terus p tiup lilin kek...
hehehe...


terima kasih la kt angah sebab sponsor kek..
n terima kasih la kat mak sebab rajin nk buat bihun bagai..terharu along.. hehe..
walaupun party ni di kalangan family je but still give me a big smiley and sweet moments..
thanks to semua...
I LOVE ALL OF YOU!!!!!

sponsor cake

makan time!!!jemput la semua...

malunye besar2 tiup lilin lg kn??haha

gift from my office-mate

my giler office-mate a.k.a my gossip girls..hehe





1 comment:

  1. tahniah Wana!!kita dah sebaya heheheh
    Happy birthday

    ReplyDelete